Iedereen verdient een kwaliteitsvol huis tegen een betaalbare prijs

Bouwen met TopConstruct

De beslissing nemen om je eigen huis te bouwen is een grote stap in het leven. Voor veel mensen is het de grootste financiële beslissing, maar ook een emotionele beslissing. De bouwsector lijkt echter erg ondoorzichtig. Je weet nooit wat je kunt verwachten qua prijs of kwaliteit, wat veel stress en zorgen oplevert en je vaak het gevoel geeft dat je wordt bedrogen!

Top Construct begrijpt dit en zet zich in voor totale transparantie en kwaliteit. Ontdek de redenen achter deze aanpak en je zult begrijpen dat bouwen met een krap budget nog steeds mogelijk is. 

De ✚ bij TopConstruct

 

Naleving van de Breyne-wet Kwaliteitsmaterialen
Gegarandeerde prijs zonder toeslagen Deadlines naleven

De garanties bij TopConstruct

Vaste prijsgarantie

Je hoeft je geen zorgen te maken over toeslagen of prijsherzieningen. Als er iets gebeurt waardoor de prijs niet kan worden gehandhaafd, kun je kosteloos annuleren!

Deadline garantie

Onze contracten vermelden de exacte deadline. Vanaf de eerste dag heb je een nauwkeurig tijdschema tot aan de sleuteloverdracht.

Garantie op uitrusting

Zodra je huis is opgeleverd, krijg je 2 jaar garantie op de uitrusting van je huis.

Tienjarige aansprakelijkheid

Voor de stabiliteit van je huis en alle elementen die het kunnen beïnvloeden, ben je gedekt door de tienjarige aansprakelijkheidsverzekering, die ook de bescherming van structurele elementen gedurende tien jaar waarborgt.

Label A garantie

Onze lastenboeken omvatten een keuze uit hoogwaardige isolatie en technieken, zodat je huis een EPC A-label krijgt, wat betekent dat het voldoet aan de 2050-norm en bespaart op stookkosten!

Financiële garantie

Volgens de wet Breyne worden al onze sleutel-op-de-deurcontracten gegarandeerd door een borgsom van 5%, die voor de helft geldig is tot aan de oplevering van het huis en voor de andere helft een jaar later.

Transparantie garantie

Onze lastenboeken en schattingen zijn heel duidelijk en nauwkeurig over wat in het budget is inbegrepen en wat je zelf moet plannen. Geen verrassingen!

Kwaliteitsgarantie

Dankzij de samenwerking met de groep Blavier, geniet je van kwaliteit gebaseerd op meer dan 6.000 gerealiseerde huizen en meer dan 25 jaar ervaring bij TopConstruct.

Ontdek onze TopConstruct-modellen

Model TC01

3 I 1 I 112m²

Model TC02

3 I 1 I 104m²

Model TC06

3 I 1 I 140m²

Ontdek onze verschillende formules voor jouw bouwproject!

Wil je een kwaliteitswoning tegen een betaalbare prijs op jouw terrein bouwen? TopConstruct biedt verschillende bouwformules aan voor een selectie goed doordachte huizen, passend bij zowel jouw ruimtebehoeften als budget.

Vul het formulier in en ontvang meer informatie over onze verschillende formules en budgetten voor jouw bouwproject!

Demander plus d'informations - Particuliers

Wie zijn we?

Welkom bij Top Construct, jouw betaalbare bouwbedrijf in België. Top Construct is een Belgisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van eengezinswoningen. We zijn partners van de groep Blavier, waardoor we kunnen genieten van alle ervaring en knowhow van deze leider in de Belgische bouwmarkt.

Bij Top Construct is onze visie dat iedereen het verdient om in een kwalitatieve, energiezuinige woning te wonen die bovenal binnen het budget valt. Ons doel is dan ook duidelijk: kwaliteitswoningen aanbieden tegen een radicaal lagere prijs, zonder in te boeten aan service, kwaliteit of klanttevredenheid. We gebruiken innovatieve processen en een gestandaardiseerde, geoptimaliseerde aanpak om dit doel te bereiken.

Bij Top Construct zijn we verheugd om je te helpen je droom van een nieuw huis te realiseren. We staan klaar om je gedurende het hele proces te begeleiden, van planning tot bouw. We zijn trots op de tevredenheid van onze klanten en hun geluk om eigenaar te zijn van hun nieuwe thuis. Sluit je aan bij ons voor een snelle, efficiënte en stressvrije bouwervaring.