Ben je een investeerder ?
Laat je rendement stijgen !

De ✚ bij TopConstruct

 

Naleving van de Wet Breyne Kwaliteitsmaterialen
Een gegarandeerde prijs zonder extra kosten Deadlines respecteren

Ervaring en reputatie

TopConstruct maakt deel uit van een groep met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector en heeft meer dan 6.000 constructies gerealiseerd, zowel individuele huizen als appartementsgebouwen. Deze lange ervaring getuigt van hun expertise en vakmanschap in de bouwsector.

Betaalbare huismodellen

TopConstruct biedt modellen van huizen met 3 slaapkamers en een badkamer aan voor prijzen onder de 200.000 €. Deze modellen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat ze tot een aantrekkelijke optie maakt voor budgetbewuste investeerders.

Volledige garanties

TopConstruct biedt tal van garanties om de tevredenheid en gemoedsrust van haar investerende klanten te waarborgen. Deze garanties kunnen betrekking hebben op verschillende aspecten zoals levertijden, overeengekomen prijzen en bouwkwaliteit. Deze garanties tonen aan dat TopConstruct klanttevredenheid en de kwaliteit van haar werk hoog in het vaandel heeft staan.

Bouwkwaliteit

Als investeerder is het essentieel om ervoor te zorgen dat de bouw volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd om de waarde van de investering op lange termijn te garanderen. De nadruk die TopConstruct legt op kwaliteitsmaterialen, structurele degelijkheid en zorgvuldige afwerking maakt het een betrouwbare keuze voor investeerders die op zoek zijn naar duurzame, aantrekkelijke gebouwen.

Deadlines respecteren

TopConstruct streeft ernaar de afgesproken deadlines voor de oplevering van bouwprojecten te respecteren. Als investeerder is het belangrijk om rond deze deadlines te kunnen plannen en ervoor te zorgen dat het werk op tijd klaar is. De reputatie van TopConstruct voor het halen van deadlines versterkt haar geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als bouwpartner.

Laten we nu jouw investeringsproject bespreken!

Wil je als investering kwaliteitswoningen bouwen tegen een betaalbare prijs? TopConstruct biedt je verschillende bouwformules voor verschillende woningen, met het oog op een maximale rentabiliteit van elk project.

Vul het formulier in en ontvang meer informatie over onze verschillende formules!

Demander plus d'informations

De garanties bij TopConstruct

Vaste prijsgarantie

Je hoeft je geen zorgen te maken over toeslagen of prijsherzieningen. Als er iets gebeurt waardoor de prijs niet kan worden gehandhaafd, kun je kosteloos annuleren!

Deadline garantie

Onze contracten vermelden de exacte deadline. Vanaf de eerste dag heb je een nauwkeurig tijdschema tot aan de sleuteloverdracht.

Garantie op uitrusting

Zodra je huis is opgeleverd, krijg je 2 jaar garantie op de uitrusting van je huis.

Tienjarige aansprakelijkheid

Voor de stabiliteit van je huis en alle elementen die het kunnen beïnvloeden, ben je gedekt door de tienjarige aansprakelijkheidsverzekering, die ook de bescherming van structurele elementen gedurende tien jaar waarborgt.

Label A garantie

Onze lastenboeken omvatten een keuze uit hoogwaardige isolatie en technieken, zodat je huis een EPC A-label krijgt, wat betekent dat het voldoet aan de 2050-norm en bespaart op stookkosten!

Financiële garantie

Volgens de wet Breyne worden al onze sleutel-op-de-deurcontracten gegarandeerd door een borgsom van 5%, die voor de helft geldig is tot aan de oplevering van het huis en voor de andere helft een jaar later.

Transparantie garantie

Onze lastenboeken en schattingen zijn heel duidelijk en nauwkeurig over wat in het budget is inbegrepen en wat je zelf moet plannen. Geen verrassingen!

Kwaliteitsgarantie

Dankzij de samenwerking met de groep Blavier, geniet je van kwaliteit gebaseerd op meer dan 6.000 gerealiseerde huizen en meer dan 25 jaar ervaring bij TopConstruct.

Wie zijn wij?

Top Construct, jouw betaalbare bouwbedrijf in België. Top Construct is een Belgisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van eengezinswoningen.

We zijn partners van de Blavier-groep, waardoor we kunnen genieten van de uitgebreide ervaring en knowhow van deze marktleider in de bouwsector in België.

Bij Top Construct is het onze visie om energiezuinige woningen van hoge kwaliteit te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Ons doel is dus duidelijk: kwaliteitswoningen aanbieden tegen een radicaal lagere prijs, zonder concessies te doen aan service, kwaliteit of klanttevredenheid. We gebruiken innovatieve processen en een gestandaardiseerde en geoptimaliseerde aanpak om dit doel te bereiken.

We helpen je graag om je investering te realiseren en zorgen ervoor dat je uitzonderlijk veel waarde voor je geld krijgt. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen, van planning tot bouw.